dinsdag 1 mei 2012

WINACTIE || MACARON RINGS = GESLOTEN


Omdat KTCC vandaag alweer 2 jaar bestaat, moeten we dit natuurlijk met jullie vieren. En wat is nou een leukere manier om dit te vieren dan met WINACTIES?! We trappen af met het weggeven van twee super schattige MACARON ringen! Ze zien er net zo echt en zoet uit als de echte, maar in plaats van erin te happen schuif je deze om je vinger! Lees verder om te zien wat je moet doen om één van de twee ringen te kunnen winnen.


Macarons zijn heerlijk om op te eten en wat is er nou leuker om elke dag een macaron bij je te kunnen hebben zonder hiervan aan te komen? ;) Grapje hoor! Maar deze ringen zien er zo echt uit, dat je er bijna wel een hapje van zou willen nemen! Deze ringen zijn verstelbaar in maat en dus geschikt voor elke vinger. 

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
 • Volg ons op Bloglovin' en LIKE deze winactie
 • Laat een comment achter, waarin jij vertelt welke smaak macaroon jij het lekkerst zou vinden om te eten. Deze smaak kan al bestaan en mag je al een keer gegeten hebben, maar het kan ook een smaak zijn die (nog) niet bestaat en jij het allerliefste NU zou willen eten! 
 • Laat een geldig e-mailadres achter in de comment of in het e-mail vakje zodat we contact met je kunnen opnemen en vertel ons welke ring je voorkeur heeft; roze of groen?

De winactie is open tot zondag 6 mei 2012 00:00 uur en de 2 winnaressen worden bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Like onze Facebook pagina om altijd op de hoogte te blijven van Kittehs Cupcakes! SUCCES :-)

Deze win-actie is gesloten!
xoxo Larissa & Tara

1 opmerking:

 1. Ooh wat leuk zeg! Ik ben gek op macarons!
  Ik volg jullie al op bloglovin en heb deze post geliked!
  Het liefst zou ik nu een chocolade macaron eten want ik ben gek op chocola!
  De roze heeft mijn voorkeur want dat is m'n lievelingskleur, maar groen vind ik ook heel leuk hoor!
  Min emailadres is : martha_dejong@hotmail.com

  Groetjes Martha!

  BeantwoordenVerwijderen