dinsdag 12 juni 2012

INSPIRATIONAL || Summery Hair Do's

Bron: The Beauty Department
We hebben die enorm lekkere temperaturen helaas weer even gedag moeten zeggen, maar we hebben (HEEL VEEL) hoop dat deze heus snel weer terug gaan komen. Vandaar dat wij vandaag een stel leuke zomerse haarstijlen laten zien! Wij hebben beide wat langer haar en dat is wat met hoge temperaturen niet altijd erg fijn. Het wordt warm en plakkerig in je nek of die lange lokken zitten enorm in de weg aan het strand (veel wind!) not cool! Wij laten jullie een paar leuke zomerse haarstijlen zien die naast ’t feit dat ze lekker cool voor je nek zijn, ook nog eens erg leuk staan!

The Top Knot: 
Hier draag ik de knot bijna helemaal boven op m'n hoofd en geeft dit een vrij chique look. Deze nette knot heb ik met behulp van een haar-donut gemaakt en is erg makkelijk zelf te maken. Deze haar-donut zorgt ervoor dat je knot wat meer volume geeft en is dus ook leuk voor meiden met wat minder dik haar. Klik hier om te zien hoe je deze haar-donut gebruikt om een mooie volle knot te maken zoals je hierboven ziet. In het filmpje is zelfs te zien hoe je de top-knot maakt met een vlecht aan de onderkant, wat ik zelf heel erg mooi en gaaf vind! 


The Messy Bun: 
Heb je geen zin in een nette knot, maar liever een nonchalante versie? Ook dat kan erg leuk staan! Hier heeft Larissa haar haar in een knotje gedraaid deze bovenop het hoofd gezet. Wij vinden deze hair-do persoonlijk heel erg leuk staan (ook met pony!) en is daarnaast ook zo heerlijk als het snik heet is. Deze 'nonchalante' knot is heel makkelijk zelf te maken; hou je hoofd ondersteboven en pak al het haar samen. Daarna kan je of eerst een staart bovenop je hoofd maken en hier het haar om heen draaien, of je draait meteen al het haar in een knotje waarna je er een elastiek omheen bindt. Trek het haar ietsje los, zodat het wat boller staat en niet te strak zit. 


The DIY Turban:
Heb je geen zin om je haar omhoog te dragen of heb je geen elastiekjes bij de hand maar wel een sjaal, dan is deze hair-do met turban ook erg leuk om te dragen. De turban kan je heel makkelijk zelf maken met een sjaaltje en wat ook tegelijk het haar uit je gezicht houdt. Bekijk hier de video om te zien hoe je zelf een turban kan maken en wat je nog meer met een simpel sjaaltje kan doen! 


The Fishtail Braid:
Een van de makkelijkste haarstijlen is nog wel de vlecht. Tijdens een badhair day of als we even snel en makkelijk ons haar willen doen dan kiezen we meestal voor een vlecht. Een simpele schuine vlecht, aan 1 kant van het hoofd, is erg leuk of maak er een vissengraad vlecht van! Een vissengraad vlecht ziet er meteen heel erg mooi uit, maar is niet heel veel moeilijker dan een gewone vlecht. Een vlecht is makkelijk en staat leuk, maar is daarnaast ook erg fijn om je haar uit je nek en gezicht te houden.

Nog meer leuke hair do's en tutorials kan je vinden op de website The Beauty Department.

Hoe dragen jullie je haar meestal tijdens warme zomer dagen?

xoxo Tara & Larissa 
♥ Follow us on Bloglovin / Facebook / Youtube 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen